Miljø & FSC®

      TMKs bordpladefabrik er 100% dansk og producerer danske bordplader i Laminat, Coretop, Linoleum og Massivtræ til Svane Køkkenet og Tvis Køkkener. Alle bordplader i massivtræ af typerne Eg, Hvidolieret Eg, Sort Eg, Bøg, Hvidolieret Bøg, Ask, Hvidolieret Ask, Wenge, Mahogni, Teak og Amerikansk Valnød er FSC certificeret, og uden merpris herfor. 

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global non-profit mærkningsordning.

 


Når en bordplade i massivtræ er FSC certificeret, er det en garanti for produktion med omtanke; der fældes ikke mere træ, end naturen kan nå at reproducere, skovarbejderne har godkendte arbejdsforhold og får ordentlig løn. Dyr og planteliv beskyttes, og så får de lokale del i indtægterne fra skoven til opbygning af skoler og klinikker.

     

Indeklimaet i din bolig afhænger ikke kun af ventilation og husets byggematerialer. Det inventar, du indretter med, kan også påvirke indeklimaet.

Derfor har en lang række af TMKs produkter nu fået tildelt Dansk Indeklima Mærkning, så du kan vælge et køkken, der sikrer dig et bedre indeklima.

Mærkningsordningen stiller krav til, hvordan produktet påvirker luftkvaliteten i hjemmet. TMKs indeklimamærkede produkter har gennemgået omfattende test, så der er dokumentation for afgivelsen af kemiske stoffer og dufte til luften. Produktgrupperne colour og højglansmalede enheder, laminat og melaminbelagte enheder er indeklimamærket.

TMK A/S   -   Skautrupvej 16   -   Tvis   -   7500 Holstebro   -   Tlf.: 9743 5200   -   post@tmk.dk